O nas

Naša vodila so:

ZAUPANJE

STROKOVNOST

VARNOST

PROJEKT PARTNER 360

Strokovno skupino, ki vodi in izvaja program Partner 360, smo sestavili zato, da zagotovimo najvišjo strokovno raven vsebine in organizacije programa in njegovih sestavnih delov.  Skupaj prinašamo inovativno povezavo znanj in izkušenj, ki smo jih oblikovali v povsem praktično usmerjeno pomoč tistim, ki želijo zase največ in najbolje, kar ponujajo  posamezna strokovna področja – psihologija, psihoterapija in medicina. 

Avtorica in vodja programa

AP

dr. Andreja Pšeničny ​

Diplomirala je na Oddelku za psihologijo Filozofske fakultete v Ljubljani (Katedra za klinično psihologijo) in pridobila naziv univerzitetna diplomirana psihologinja. Leta 2010 je v okviru iste fakultete pridobila naziv doktorica psiholoških znanosti. Pridobila je tudi naziv psihoterapevtke.

 V več kot dvajsetletni psihoterapevtski praksi se vsakodnevno srečuje z ljudmi, ki se spopadajo z različnimi težavami na svojem najpomembnejšem intimnem področju – v ljubezenskih in partnerskih odnosih. Znova in znova je to delo tudi potrjevalo, da samo nova izkušnja varnih bližnjih odnosov pomaga graditi boljše odnose v vsakdanjih stikih.

 Opažanje, da je skupina tista, ki lahko prinese tako izkušnjo varnega odnosa, jo je usmerilo v razmišljanje, kako zgraditi sistematičen program.

»Rodimo se z zmožnostjo ljubiti in s pravico biti ljubljeni. Izkušnje, v katerih smo odraščali in živeli, nas lahko prikrajšajo za to, da uresničimo svoje želje in hrepenenje po ljubezni, bližini in intimi. Te izkušnje je mogoče nadomestiti z drugačnimi, takimi, ki nam dajo novo priložnost za ljubezen in skladno partnerstvo.«

Strokovna skupina

Prof. dr. Uroš Ahčan​

Medicino je študiral v Ljubljani in diplomiral leta 1995. Leta 1999 je doktoriral, leta 2000 opravil specializacijo iz splošne kirurgije in nato specializacijo iz plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije. Od leta 2008 je bil 12 let predstojnik Kliničnega oddelka za plastično, rekonstruktivno in estetsko kirurgijo UKC v Ljubljani. Je redni profesor na medicinski fakulteti v Ljubljani in predsednik Slovenskega združenja plastičnih, rekonstrukcijskih in estetskih kirurgov, član EBOPRAS (European Board of PlasticReconstructive and Aesthetic surgery) ter član znanstvenega odbora ESPRAS (scientificcommittee of European Society of PlasticReconstructive and Aesthetic Surgery). Je ustanovitelj klinike Juventina. Kot predavatelj je prof. dr. Ahčan gostoval na številnih mednarodnih strokovnih srečanjih in kongresih, kakor tudi v številnih centrih plastične kirurgije po svetu: 3 mesece je bil gostujoči profesor v MedStar GeorgerotwnUniversity Hospital v Washingtonu, vabljeni predavatelj na Mayo Kliniki v Rochestru, predaval in operiral je v Moskvi, Las Vegasu, Torinu, Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Dubaju, Barceloni, Pragi, Edinburghu, Helsinkih, Warshavi, Kopenhagnu, Istanbulu in drugod. Sam ali s soavtorji je objavil je več kot 10 knjig in ima v zbirki COBBIS preko 500 prispevkov s področja plastične kirurgije v domači in tuji strokovni periodiki.
AhcanU
AnicaVitez1

dr. Anica Gorjanc Vitez

Diplomirala je na medicinski fakulteti in leta 2007 zaključila specializacijo iz psihiatrije. Naslednja leta je svoje znanje izpopolnjevala na področju psihoterapije, leta 2015 je dobila naziv skupinska analitičarka, leta 2017 pa še naziv vedenjsko kognitivna terapevtka.

Svoje strokovno znanje skuša približati vsem, tudi najmlajšim in njihovim staršem, saj je avtorica slikanic za otroke in mladostnike na temo duševnega zdravja.

mag. Jožica Petek

Je dipl. delovna terapevtka, diplomirana pedagoginja, psihoterapevtka , skupinska analitičarka, gibalno izrazna psihoterapevtka, 41 let dela kot Vodja službe za kreativne in psihoterapevtske tehnike v Univerzitetni psihiatrični kliniki Ljubljana, poleg tega dela kot individualna in skupinsko analitična psihoterapevtka v ambulanti za psihoterapijo, vodi vaje iz gibalno izrazne terapije v sodelovanju z Pedagoško fakulteto Ljubljana in Visoko šolo za Zdravstvene delavce Ljubljana in je predsednica psihiatrične sekcije , Zbornice delovnih terapevtov Slovenije. Zadnja 3 leta predsednica SDSA, Slovenskega društva za skupinsko analizo.

Že od mladih let, ko sem sodelovala kot manekenka na modnih revijah in pri snemanju modnih oddaj, skrbim tako za psihično kot telesno zdravje. Telesna samopodoba in privlačno gibanje smatram kot pomembna dejavnika uspešnega partnerstva

JozaPetek

Vodje izkustvenih delavnic

iztok_4

Iztok Prosen, specializant skupinske analize

Je arhitekt in doktorand teoretične psihoanalize in filozofije. Svoje zanimanje za soljudi,

svojo radovednost, kdo smo in kam gremo, je združil v študij psihoterapije. Na Medicinski
fakulteti je zaključil podiplomski študij psihoterapije. Ker rad dela s skupinami, je zaključil tudi nadaljevalni študij
skupinske analize. 

Marija Kušenic, specializantka psihodramske terapije

Je  mag. surdopedagogike, transgeneracijska psihoterapevtka in  specializantka psihodramske psihoterapije ter izvajalka meridijanske terapije za boljše počutje in odstranjevanje travm..  Učila se je globinskopsihološke analize sanj, spoznala je tehnike mediacije in čuječnosti, v tujini pa tudi tantrični in kundalini ples ter plesno terapijo.

Zala Brečko, specializantka skupinske analize

Je magistrica psihologije in specializantka skupinsko analitične psihoterapije. Veselje do dela s skupinami je dobila že v študentskih letih, trenutno pa v okviru svoje zaposlitve dela s skupinami ljudmi, ki si prizadevajo za bolj kvalitetno življenje. Pri delu z ljudmi jo vodijo empatija, strokovnost in želja po razvoju. 

David Banović, strokovnjak za komuniciranje

Je  strokovnjak z izkušnjami s področja učinkovite komunikacije posameznikov, znamk in storitev. Ukvarja se predvsem z oblikovanjem celostne komunikacije in išče rešitve kako učinkovito komunicirati, da dosežemo zadane; bodisi s pisanjem besedil, govornim sporočanjem ali kombinirano komunikacijo glede na vzpostavljeno strategijo.

ValerijaRahne

Valerija Rahle Mbanwi, dipl. plesalka, koreografinja

19x  je bila državna prvakinja v standardnih in latinsko ameriških plesih in je plesna sodnica, učiteljica, in sodniška izpraševalka s svojo plesno šolo Plesni spekter.
Kot plesna učiteljica in trenerka poučuje plesno in gibalno znanje že od leta 2005. 

Nina Sivka, stilistka

je strokovnjakinja za določanje modnega sloga. Svetuje kako združiti modne smernice skladno z osebnostnimi lastnostmi in željami. Cilj je dobro počutje in boljša samopodoba ter s tem povečanje samozavesti.

Nika Tepež, diplomirana kozmetičarka in vizažistka

Je strokovnjakinja za določanje modnega sloga. Svetuje kako združiti modne smernice skladno z osebnostnimi lastnostmi in željami. Cilj je dobro počutje in boljša samopodoba ter s tem povečanje samozavesti.

Njeno vodilo je, da lahko z osebnim  slogom dosežemo, da si ljudje o nas mislijo to, kar želimo, da si.