Kaj je Partner 360?

 

Vsak si želi in zasluži ljubiti in biti ljubljen

Lastnosti in vzorci, ki smo jih oblikovali skozi življenje nam lahko pomagajo, ali pa nas ovirajo. Tiste, ki nam pomagajo, je mogoče nadgraditi, tiste, ki nas ovirajo, pa je mogoče spremeniti. Partner 360 nam s svojimi programi pri tem pomaga.

 Projekt posameznika, investicija dveh  

Redki, a pogumni se na pravega partnerja pripravijo. Gre za najpomembnejši intimni projekt posameznika, ki si želi uspešnega partnerstva. Partnerstvo je namreč projekt vsakega posameznika in kasneje investicija dveh. Investicija, ki se prične, ko vsak zase pogumno stopi na pot spoznavanja sebe, svojih vzorcev odnosov, želja in pričakovanj. Manifestacija dolgotrajnega dela na sebi in kasneje tudi skupne gradnje odnosa se izrazi v uspešnem partnerstvu. Odnosu, ki zadovoljuje vsakega posebej in naslavlja oba skupaj.  

Partner 360 = priložnost za tiste, ki so pripravljeni investirati

Partner 360 je priložnost za tiste, ki so pripravljeni vlagati v svoje bodoče ali obstoječe partnerstvo:

1

izboljšati svoje možnosti
za kvalitetno partnerstvi

2

prepoznati in pritegniti  
primernega življenjskega partnerja

3

ter vzpostaviti in graditi
skladno in uspešno partnerstvo

Še ena vodena stran za stike ali partnersko svetovanje?

Partner 360 ni še eno v vrsti različnih partnerskih svetovanj ali terapij, čeprav so vanj vabljeni tudi tisti, ki so v partnerstvu.  Razlikuje se po tem, da je sestavljen iz dveh korakov:

  • najprej vsak posameznik investira v partnerstvo tako, da gradi sebe,
  • šele nato skupaj z bodočim ali že obstoječim partnerjem raziskuje in gradi skupno pot.

Program je namenjen vsem

Program Partner360 je namenjen tistim, ki partnerstvo še iščejo in tistim, ki ga želijo izboljšati.  

Tisti, ki želite zgraditi novo partnerstvo:

  • najprej raziščete in začnete spreminjati svoja pričakovanja in vzorce, s katerimi izbirate partnerje, vstopate in gradite partnerstvo,
  • nato začnete iskati primernega partnerja, program Partner360 pa vam pri tem pomaga, vas spremlja in usmerja,
  • prav tako program Partner360 spremlja in usmerja vaše prve korake v novo partnerstvo, s katerimi postavite zdrave temelje za dolgotrajno partnerstvo,
  • končno lahko bodoča ali nova partnerja skupaj raziskujeta svoje novo pridobljene zmožnosti in se jih učita skupaj nadgrajevati.

Tisti, ki želite izboljšati obstoječe partnerstvo:

  • najprej partnerja vsak zase, v različnih skupinah raziščeta in začneta spreminjati svoja pričakovanja in vzorce partnerstva,
  • v naslednjem koraku  partnerja skupaj raziskujeta svoje novo pridobljene zmožnosti in se jih učita skupaj nadgrajevati.